…och vi vill inte vara som dom andra 

Till dig som känner att du inte riktigt kan identifiera dig med din mobiloperatör. Kom över till 0700 och vi lovar att ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Att driva ett företag mot framgång är en utmaning. Men med en genomtänkt telefonistrategi ökar möjligheterna.

Vi på 0700 förespråkar enkla lösningar och detta har vi haft i åtanke när vi tagit fram våra företagsabonnemang. Enkelt uppbyggda kombinerat med varierade datapaket. Vi har heller inga krångliga avtal med långa bindningstider, helt enkelt eftersom det inte behövs.

En nöjd kund stannar nämligen kvar och därför löper även våra företagsbonnemang helt utan bindnings- eller uppsägningstid. Finns behovet så har vi givetvis en mobil växellösning, även den med betoning på användarvänlighet.

Det skall vara enkelt, helt enkelt.

Kom över till oss på 0700 och upplev enkelheten.

Låga priser

Det finns helt enkelt ingen anledning att betala mer för liknande tjänster hos en annan operatör. Kom över till 0700 och spara pengar.

Personlig service

Chat är bra men tjöt är ännu bättre. Oavsett hur du väljer att kontakta oss så lovar vi att ge dig ett trevligt och personligt bemötande.

Frihet

Vi erbjuder våra tjänster utan bindningstid och du väljer själv hur länge du vill nyttja dessa och på vilket sätt du vill betala. Enkelt och ärligt.

Flexibilitet

Välj fritt bland våra olika abonnemangsformer och ändra surfmängd i ditt abonnemang när som helst.