…och vi vill inte vara som dom andra 

Till dig som känner att du inte riktigt kan identifiera dig med din mobiloperatör. Kom över till 0700 och vi lovar att ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Vi kommer göra allt i vår makt för att utmana de andra aktörerna på den svenska telemarknaden. Vi lägger ingen värdering i vilka sociala medier ni besöker eller vilka telefoner ni använder. Vi kommer aldrig försöka påverka era val.

0700 är frihet.

Det är något speciellt med människor som brinner så starkt för det dom gör att dom vågar sticka ut, vågar ta plats, vågar vara sig själva. På ett vis är vi likadana. Vi tror på det vi gör och vi gör det på vårt sätt. Därför väljer vi att samarbeta med personer och organisationer som står upp för någonting. Vårt uppdrag är att lyfta fram individualismen.

Den enda du kan vara är dig själv.

Vi är 0700.

Låga priser

Det finns helt enkelt ingen anledning att betala mer för liknande tjänster hos en annan operatör. Kom över till 0700 och spara pengar.

Personlig service

Chat är bra men tjöt är ännu bättre. Oavsett hur du väljer att kontakta oss så lovar vi att ge dig ett trevligt och personligt bemötande.

Frihet

Vi erbjuder våra tjänster utan bindningstid och du väljer själv hur länge du vill nyttja dessa och på vilket sätt du vill betala. Enkelt och ärligt.

Flexibilitet

Välj fritt bland våra olika abonnemangsformer och ändra surfmängd i ditt abonnemang när som helst.